De mooiste rouwstukken bestellen

Een bloemetje kan een lach op het gezicht toveren, maar is soms ook bedoeld om iemand te kunnen troosten. Helemaal als een dierbare van je er niet meer is. Het is daarom fijn dat je bij de bloemist van Jailine Flowers niet alleen met eenvoud die mooiste boeketten voor leuke momenten kunt krijgen, maar met hetzelfde gemak ook de boeketten die een laatste eerbetoon bieden.

Bestel direct rouwstukken in onze webshop..

Rouwstuk bestellen

Verschillende soorten boeketten

In zowel de fysieke winkel aan de Van Hoytemastraat 69 in Den Haag als op de webshop, kan je bij Jailine Flowers veel verschillende prachtige boeketten kiezen om de laatste dag van je dierbare op deze aardbol zo mooi mogelijk te maken. Ieder mens is anders, en daarom past het ene rouwstuk beter bij de overledene dan het ander. Van felroze rozen tot en met de donkerste bordeauxrode bloemen, in combinatie met lichte of juist diepe tinten met witte of blauwe bloemen. Daarnaast kan je kiezen of een ovaal of juist een druppelvormig boeket beter past. Dit is vaak afhankelijk van of het past bij de smaak van de overledene als dat het goed moet staan in contrast met de kist.

rouwstukken

Rouw boeketten laten bezorgen in Den Haag

De grootte van het boeket

Het is niet alleen belangrijk wat de vorm van het boeket is en welke kleuren de bloemen hebben. De grootte van het boeket is ook een belangrijk onderdeel om te kijken welk boeket je het beste vindt passen bij de uitvaart of herdenking. Je kan een perfect passend boeket gevonden hebben, maar als deze zo klein is dat het boeket in het niets valt of juist op een storende manier opvalt bij de andere aankleding, dan kan het zijn dat je toch liever voor een ander boeket gaat. Het is daarom fijn dat je bij Jailine Flowers zelf kan kiezen hoe groot het boeket is. Op de webshop zie je bij elk rouwboeket een foto staan hoe het boeket eruit ziet. Deze foto is op de standaardgrootte van de kleinste maat. Vind je dat er toch wat meer bloemen bij mogen, dan kan je dit eenvoudig kiezen bij de opties in het scherm om je bestelling in je virtuele boodschappenkarretje te plaatsen.

Een groter boeket staat automatisch voor een hogere prijs. Toch is dit geen struikelblok als je wilt bestellen bij Jailine Flowers. De boeketten beginnen op 50 euro, en de prijs kan dan steeds per 25 euro hoger worden, afhankelijk van hoeveel groter je het boeket wilt hebben. Dit geldt voor alle boeketten, met als enige uitzondering hierbij het boeket ovaal phalanopsis. Dit boeket is groter en begint daarmee op 100 euro, welk maar tweemaal verhoogd kan worden naar 150 euro.

Rouwlint en kaartje

Een rouwstuk is pas helemaal af als je er een speciaal lint aan vastmaakt. Op dit lint kan je de naam en een speciale tekst die speciaal voor de overledene of nabestaanden is laten zetten. Bij Jailine Flowers zijn er twee verschillende linten, afhankelijk van hoeveel woorden je op het lint wilt laten zetten. Tot aan een maximum van zes woorden kan je de goedkopere variant van het lint bij het boeket bestellen.

Het kan zijn dat jij of de rest van de nabestaanden vinden dat een echt lint niet per se hoeft. Dit had ook een laatste wens kunnen zijn van de overledene, omdat deze bijvoorbeeld niet zo van de extra aankleding is. Je kan er daarom bij Jailine Flowers voor kiezen om geen lint bij het boeket te doen, maar een eenvoudig kaartje. Dit kaartje kan een simpel kaartje zijn of een die ook in de sfeer van de rouwwerken is, met een tekst als “Rust zacht”. In het kaartje kan je een eigen tekst laten zetten.

Mocht je in tegenstelling tot voorgaande voorbeeld juist meer extra’s aan het rouwstuk willen hebben, dan is er ook een mogelijkheid om zowel een rouwlint als een speciaal kaartje in het boeket te laten zetten.

Eerst contact opzoeken

Voordat je een rouwstuk bestelt op de webshop van Jailine Flowers, is het handig om eerst contact op te nemen met de mensen van de bloemist. De extra keuzes kunnen overweldigend zijn en je kan ertegenaan lopen dat je niet zeker weet wat je wel en niet bij het rouwstuk wilt hebben. Er is niets erger dan dat op een belangrijk moment als een rouwdienst het gekochte product niet naar wensen blijkt te zijn, en je achteraf met een extra dubbel gevoel terug moet denken aan deze dag. Je kan Jailine Flowers mailen, maar het is aangeraden om telefonisch contact op te nemen met de winkel, omdat je dan meteen al weet wat je moet doen en dit direct kan doen. Zo zorg je ervoor dat je op tijd het juiste rouwwerk kan leveren om toch het mooiste van een zwarte dag te kunnen maken.

Bezorging

Jailine Flowers kan het door jouw bestelde rouwwerk ook bezorgen op de plaats waar de rouwdienst gehouden wordt. Jailine Flowers bezorgt overal in de gemeente Den Haag en omgeving, waardoor als de ceremonie hier in de gemeente gehouden wordt, je niet eerst het boeket hoeft op te halen om het daarna pas naar de plaats van bestemming te brengen.

Rouw boeketten