Het begint veel op Kerstmis te lijken! Gezellig rond de kerstboom, een kusje onder de maretak en geniet van alle vrolijke en heldere dingen. Vul je ruimtes met rode, groene en witte bloemen voor een uitnodigende kerstsfeer. Bloemen fleuren elke gelegenheid op en we zijn hier om u de beste bloemen voor Kerstmis te brengen. Van kerststerren tot kransen, omarm de kerstsfeer met deze feestelijke bloemen:

Kerststerren

Deze kersenrode en diepgroene schoonheden zijn de meest herkenbare kerstbloemen, ook al zijn kerststerren eigenlijk planten. Hoewel hun heldere bladeren op bloembladen lijken, zijn kerststerren de meest populaire potplant van het seizoen. Gelukkig zijn de geruchten over hun giftige aard niet waar, behalve mild voor uw huisdier! Blijf bij rood of geef een draai aan traditie met een witte kerstster. Sterker nog, toon zowel rood als wit samen voor laagjes feestelijke bloemen.

Amaryllis

Lang en gracieus met dramatische rode bloemen en elegante groene bladeren, amaryllis is een andere vakantiefavoriet. Deze bloeiende plant voegt levendige kleuren en een zoete, delicate geur toe aan elke ruimte. Het is perfect bij de open haard, op de eettafel als middelpunt van een statement, of op kantoor. In tropische klimaten kun je hem zelfs in de tuin planten als de vakantie voorbij is.

Top Kerst Producten

Rode en witte rozen

Je denkt misschien niet meteen aan rode rozen als typische kerst bloemen voor Kerstmis, maar het is eigenlijk een feestelijke bloem die de feestdagen opfleurt. De rode roos betekent traditioneel liefde, maar sommigen geloven dat het het bloed van Christus vertegenwoordigt tijdens de kerstperiode. Rode rozen gecombineerd met dennenappels en linten geven een chique en rustieke sfeer af. Witte rozen symboliseren puurheid en vrede en voegen een zacht vleugje winterse elegantie toe aan je vakantiedecor. Met lichtblauwe hortensia, andere witte bloemen en sprankelende accenten, gebruiken bloemisten witte rozen om winterwonderland geïnspireerde arrangementen te creëren.

Kerstboeketten

Als je tijdens de kerst een feestje hebt en een centraal punt nodig hebt, is een enorm seizoensboeket in het midden van de tafel perfect en gemakkelijk. De kerstboeketten kunnen zijn gericht op rozen met hoogwaardig donker, donkergroen blad. Als je all-in rood en groen gaat, houden donkerrode rozen met eucalyptus en cipres het stijlvol. Plaats ze in het midden van je tafel en plaats rond de basis laag niveau verlichting om een ??warme gloed te creëren. Om de look af te maken, voeg je wat takjes rode bessen toe en zelfs wat fruit – verse vijgen zijn hier perfect voor – en misschien wat dennenappels. Perfect!

Kerstbomen en kransen

De legende zegt dat de traditionele groenblijvende kerstbomen magische helende krachten hebben, en de ronde vorm van kransen symboliseert verder het eeuwige leven. Een klassieke krans is compleet met jeneverbes, rode bessen en een decoratieve rode strik. We moedigen ook aan om creatief te worden met je magische evergreens, door ze te decoreren zodat ze passen bij de stijl van je gezin en in vertederende eigenaardigheden. Kies voor kleinere ruimtes zoals slaapzalen, appartementen en kantoren een feestelijke miniboom! Hoewel dit de topbloemen zijn voor Kerstmis, zal elk type dat je kiest een feestelijk tintje aan je huis geven! Stuur ze dit jaar naar jezelf, vrienden en familieleden voor een ontroerend cadeau dat anders is dan de rest!

Geef een reactie

Update cookies preferences