Bloemen thuisbezorgd in Den Haag

Een bloemetje in huis hebben is altijd een goed idee om te hebben in je huiskamer, zodat er meer fleur en comfort in het leven geroepen wordt. Nu wil je niet zomaar een simpel boeket van de supermarkt of het tankstation, maar een echt opgemaakt boeket. Dit kan alleen lastig zijn als je geen tijd hebt om even langs de bloemist te gaan om een boeket samen te stellen en mee te nemen, maar hier is een oplossing voor. Laat je boeket door Jailine Flower thuisbezorgen.

Bloemen bestellen

Eenvoudig vanuit huis je bestelling plaatsen

Een bloemetje leukt meteen de hele kamer op, of je nu gaat voor een standaard boeket of een speciaal op maat gemaakt boeket naar je eigen keuze. Bij Jailine Flowers kan je voor beide terecht. Bij Jailine Flowers is er een ruime keuze aan verschillende soorten boeketten. Zo groot of klein als je zelf maar wilt en voor elke gelegenheid. Is er bijvoorbeeld een nieuw familielid geboren, dan kan je een geboorteboeket sturen. Dit boeket is gemaakt uit kleine bloemetjes, speciaal in een miniatuurboeketje in elkaar gezet met bijpassende kleine vaas en afgemaakt met een knuffeldiertje welke past bij of het een jongetje of een meisje is geworden. Ook aan de andere zijde van boeketten is gedacht, want je kan ook bij Jailine Flowers terecht voor rouwboeketten voor een waardig afscheid van een speciaal iemand.

bloemen bezorgen

Boeket bloemen laten bezorgen in Den Haag

Welk soort boeket je dan ook wilt hebben, je kan het boeket eenvoudig bestellen op de webshop van Jailine Flowers. Je kiest welk boeket je wilt hebben, in welke grootte en of je er wel of niet een kaartje bij wilt doen. Vervolgens bestel je de bloemen op dezelfde manier als wanneer je een nieuwe broek of een telefoon bestelt via een webshop. Alles wijst zich vanzelf en je hoeft alleen nog maar te kijken of je het thuis laat bezorgen of dat je de bloemen naar iemand anders stuurt.

Thuis laten bezorgen in heel Den Haag

Jailine Flowers is gevestigd op de Van Hoytemastraat nummer 69 in Den Haag. De winkel is niet te missen en eenvoudig te bereiken. De medewerker van de winkel kunnen de boeketten direct maken en bezorgen in de hele gemeente van de hofstad en in de omgeving. Het maakt dus niet uit of je in dezelfde postcode woont als waar de winkel van Jailine Flowers is gevestigd of juist aan de andere kant van de stad, je boeket kan aan huis geleverd worden.

Je kan je boeket ook laten bezorgen naar een adres buiten de gemeente Den Haag, alleen dit duurt dan langer. Jailine Flowers biedt de garantie dat als je voor 12 uur ’s middags je bloemen besteld hebt, je deze dezelfde dag al in huis kan krijgen als je ze in de gemeente Den Haag wilt laten bezorgen. Wil je het boeket buiten de gemeente laten bezorgen, dan krijg je het boeket de volgende dag in huis als je voor 12 uur ’s middags je bestelling plaatst.

Naast hele boeketten werkt Jailine Flowers ook met producten die van bloemen zijn gemaakt of hierbij horen. Zo heeft de winkel zijn eigen aardewerk en maakt het de mooiste bloemdecoraties voor bijvoorbeeld de binnentrap naar de bovenetage van je huis of bollen die als aankleding kunnen dienen bij een bruiloft. Als je hier gebruik van wilt maken, is het handig om eerst contact op te nemen met de mensen van Jailine Flowers. Deze producten worden op maat gemaakt naar speciale wensen en zijn daarom niet verkrijgbaar via de webshop. Ze zijn wel te bewonderen op de webshop om inspiratie op te doen. Online kan je alleen terecht voor de daadwerkelijke boeketten, maar deze zijn naar eigen wensen aan te passen.

Een bestaand boeket bijwerken of zelfs helemaal zelf uitzoeken

Jailine Flowers heeft een grote variatie in verschillende soorten boeketten voor verschillende beweegredenen. Elk van deze boeketten is te bestellen in verschillende groottes, behalve de geboorteboeketten omdat deze expres klein zijn. De boeketten blijven hetzelfde, maar er worden meer bloemen in gestoken zodat het boeket groter wordt zonder dat de vorm of structuur erdoor beïnvloed wordt. Als je wilt weten hoeveel groter het boeket moet zijn om te passen bij waarvoor je het wilt gebruiken, is het aangeraden om te bellen naar het personeel van Jailine Flowers. Zij kunnen niet alleen ervoor zorgen dat jouw wensen een beeld krijgen, maar ook dat het boeket al gemaakt kan worden voor je.

Ben je nu niet helemaal tevreden met de voorbedachte boeketten die Jailine Flowers tot beschikking heeft, dan kan je je complete boeket zelf samenstellen. Hiervoor dien je ook te bellen naar de winkel om je wensen voor te leggen en samen met de medewerker een boeket samen te stellen. Het samenstellen doe je via de telefoon en de zakelijke kant als de betaling en de gegevens van waar het boeket naartoe gestuurd moet worden kan je doen via de webshop.

Bloemen bestellen