Een Biedermeier boeket bestellen

Bloemen komen in alle soorten en maten en zo ook de boeketten waar ze in opgezet worden. Omdat de verschillende bloemen zo erg van elkaar kunnen afwijken, kan het soms lastig zijn om een boeket op te stellen waar alle bloemen bij elkaar passen. Wil je een boeket dat egaal is en het daarom past bij je inrichting, dan is de Biedermeier een aanrader om te bestellen. Maar wat is dit bloemstuk nu precies?

Biedemeier boeketje bestellen

Wat is een Biedermeier Boeketje?

De Biedermeier is een bloemschikwerk in een ronde vorm. Het krijgt deze vorm door de ronde bloemen met korte steel die in het boeket gebruikt worden. Door deze op de juiste manier in elkaar te schikken tot een compact geheel, ontstaat er een ronde halve bol. Deze bol wordt bij elkaar gehouden door de speciale kleine vaas of schaal waar het bloemstuk in geplaatst wordt.

Biedermeier Boeket

Verschillende uiterlijkheden Biedermeier

De Biedermeier krijgt zijn vorm doordat de ronde bloemen een korte steel hebben. de bloemen zijn daardoor even lang en ook de bladeren van de bloemen komen op dezelfde hoogte als het kleurrijke deel van de plant. Doordat alles op dezelfde hoogte zit, wordt het boeketje een compact geheel en krijgt het zijn karakteristieke ronde vorm.

Ondanks dat de regels hoe een Biedermeier eruit moet zien duidelijk zijn, kan je toch aardig variëren waardoor het boeketje er steeds anders uit kan zien. Bij de Biedermeier zitten de bloemen veel op elkaar, waardoor er een soort vlek van dezelfde kleuren ontstaat. Vind je dit niet mooi, dan zijn er ook varianten waarin een patroon in de bloemschikking is gemaakt, waardoor er bijvoorbeeld ringen of spiralen in de kleurenmassa te herkennen zijn.

Biedermeier bestellen bij Jailine Flowers

Bij Jailine Flowers in Den Haag is het aanbod aan soorten Biedermeiers beperkt tot één variant. In deze variant is gedacht aan veel verschillende kleuren, waardoor het op een mooie manier opvalt op je tafel of dressoir. Je kan het boeket zo groot laten maken als je maar wilt. Bespreek voordat je het Biedermeier boeket besteld eerst met een medewerker hoe je het boeket graag wilt hebben. Er wordt maar één soort Biedermeier boeket aangeboden, maar dit betekent niet dat er geen ruimte voor variatie is. Op deze manier heb je altijd een mooi boeket in huis staan, dat perfect bij je interieur past.